Forskellen på de forskellige kryptovalutaer

0
1587
Bitcoin

Har du planer om at investere i kryptovaluta, er det en god ide at kende til de forskellige muligheder fra den første og langt kendteste Bitcoin til Ethereum og Ripple. Det er en god ide at se sig for inden man investere i kryptovaluta, især hvis man tager chancen og investere i nogle af de nye og mindre kendte. Der er i dag over 3000 forskellige kryptovalutaer og langt de fleste har en meget kort levetid med tab af investering som følge. Omkring 92% af dem når aldrig at blive udgivet.

Den første, største og langt mest kendte kryptovaluta Bitcoin har banet vejen for flere nye valutaer. Herunder kommer der en kort guide til de mest almindelige kryptovalutaer på markedet og hvad der er forskellen på dem.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin er den første, største og langt mest kendteste kryptovaluta på markedet i dag. Bitcoin er en decentralisereret peer-to-peer, der er afhængig af sine bruger for at kunne oprette flere enheder.

Bitcoin startede i 2009 og der er planlagt at der kun vil være 21.000.000 bitcoins på verdensplan.

Da Bitcoin er den første kryptovaluta, er den også en del langsommere end kryptovaluta, der er kommet til efterfølgende. Der bruges samtidig en uanet mængde energi til at drive Bitcoin, hvilke har fået miljøaktivisterne til at råbe alarm.

En af de steder man i dag kan handle med Bitcoin er Bitcoin Circuit, som er en app, der er designet til at købe og sælge Bitcoin ud fra en analyse af markedstendenserne.

Litecoin (LTC)

Litecoin blev skabt i 2011 og er en af de første kryptovalutaer der blev til efter Bitcoin.

En af de store forskelle mellem Litecoin og Bitcoin ligger i hvor hurtig den et til at lave en blok generation. Den har en tid på blot 2,5 min, hvor Bitcoin skal bruge hele 10 min.

Samtidig er der forskel på algoritmen der bruges, hvor bitcoint har valgt at have et max på 21.000.000 bitcoints er der allerede over 84.000.000 Litecoins i omløb.

Hurtigheden hos Litecoin betyder i praktisk at du kan nå at handle 4 gange for hvergang det er muligt at handle Bitcoin. Samtidig er Litecoin sammenlignet med Bitcoin stadig forholdsmæssig billig.

Ethereum (ETH)

Er skabt af den unge geniprogrammør Vitalik Buterin og er skabt ud fra ønsket om at lave en kryptovaluta med sit eget programmeringssprog. Hvilke bitcoin ikke har.

Ethereum er en den største distribuerede computersystemplatform i verden, med en markedsandel for ICO-projekter på 50%.

Investering i Ripple?

Ripple er en af de nye kryptovaluterer der er kommet på markedet og en af dem der er store forventninger til i fremtiden. En af årsagerne til dette er at Ripple er udviklet til at håndtere betalinger for virksomheder.

Det er muligt at finde Ripple på de store online handelsplanforme.

Ripple er forhold til de andre kryptovalutaer meget anderledes opbygget. Den er næsten 100 gange hurtigere end Bitcoin og der er en konsensustid på en handel på 4 sekunder mens Bitcoin bruger omkring en time.  er strukturel og meget anderledes end andre kryptovalutaer.

Tidligere artikelTagvirksomheder i Danmark i stor konkurrence
Næste artikelGuide til marketing inden for tøjbranchen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her