Derfor skal din firmabil køre på el

0
3596
Person kører elbil på arbejdet

Det har aldrig været nemt at vælge firmabil, da det er en relativt stor beslutning. Det er trods alt en bil, du formentlig skal have som din primære bil i det næste år eller to. Det er heller ikke blevet nemmere af, at der i dag findes elektriske biler, som i stigende grad vinder indpas blandt forbrugere over hele verden.

Teknologien indenfor elektriske biler er dog i dag kommet så langt, at det snart begynder at blive mere og mere klart, at en elektrisk bil er det rette valg som din næste firmabil.

Her er de væsentligste og mest oversete grunde til, at din næste firmabil skal være elektrisk. Du kan også læse mere på https://elbil-lader.dk/.

Du bør ikke være bange for elbilers rækkevidde

Rækkeviden på elbilerne er blevet væsentligt større grundet forbedringer indenfor batteriteknologi. For bare fem år siden var det et reelt argument, at den lave rækkevidde gjorde det praktisk umuligt at eje en elbil for visse personer. Sagen er dog en helt anden i dag.

I dag kan de fleste elbiler køre mindst 250 km og nogle helt op til 5-600 km på bare én opladning. Samtidigt kan et forbedret netværk af opladere i hele Europa muliggøre længere ture, da det i dag er muligt at hurtiglade elbiler på ekstremt kort tid.

Markedet for opladere til elbiler er desuden blevet væsentligt større. Derfor er opladerne også blevet bedre og billigere, hvilket selvfølgelig kommer dig til gode. Der kan for relativt små beløb installeres opladere i høj kvalitet både på din arbejdsplads og ved dit hjem. På den måde kan du oplade din bil de steder, hvor den holder allermest stille.

Så skal du aldrig være bekymret for, at der ikke er strøm nok til at komme til din ønskede destination!

Billigere vedligeholdelse

De fleste ved, at elbiler formår at præstere utrolige accelerationer sammenlignet med benzin- og dieselbiler i den tilsvarende prisklasse. Der er dog ikke så mange, der er klar over, at elbiler også er langt billigere i vedligeholdelse end benzin- og dieselbiler. Dette skyldes for det første, at der i en elbil ikke er nogen motorolie, og der er desuden betydeligt færre bevægende dele. Derfor koster serviceeftersyn mindre for elbiler end benzin- og dieselbiler, og der skal sjældnere laves større reparationer.

Samtidigt fungerer bremserne anderledes på en elbil, da en opbremsning medvirker til at oplade batteriet. Derfor skal bremseskiverne kun udskiftes uhyre sjældent sammenlignet med tilsvarende biler, der ikke er elektriske.

Elektriske biler giver en klimavenlig firmaprofil

I dag lever vi i en verden, hvor der er flere og flere, som begynder at få øjnene op for klimaforandringerne. Derfor må vi alle hjælpe til med at bevæge os i retning af et klimaneutralt samfund, og her spiller elektrificeringen af bilparken en meget stor rolle.

Det er både private borgere, virksomheder og politikerne, der skal gøre en indsats for at bevæge Danmark i en mere klimaneutral retning.

Du kan gøre en betydelig forskel ved at vælge en elektrisk bil som din næste firmabil. Sammenholdt med mulighed for opladning af elbiler på din arbejdsplads, så vil det nærmest være umuligt at få din arbejdsplads til at fremstå mere klimavenligt.

Hvis du ikke er blevet klogere her, bør du læse mere hos https://elbil-lader.dk/.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her