Danske firmagaver til jubilæum, jul og fødselsdage

0
1461
firmagaver

Nu er det snart tid for at julen melder sig, og man skal til at finde julegaver til dem, man holder af. Det er også tradition at give sine ansatte gaver i anledning af denne glædelige højtid, og den danske jul er altså noget helt for sig selv. Vi er eksempelvis én af de eneste nationer, der danser rundt om juletræet, og som får ris á la mande til dessert. Så hvis det ikke er til juletid, hvornår er det så, vi rigtigt kan få det danske nærvær og fællesskab at føle? Derfor er det da et oplagt tidspunkt at give dine ansatte danske firmagaver.

Vis medarbejderne anerkendelse

Dette kan bestemt også være en god ide, hvis du som selvstændig har mange internationale ansatte, der er af anden etnisk herkomst end dansk. På denne måde kan din virksomhed måske være med til at lære og repræsentere den danske nations kultur og da i sær hyggen, som vi danskere er meget kendt for. Med en dansk firmagave vil alle også føle sig som en del af det stærke danske fællesskab, som vi jo har. De gode firmagaver er jo ikke nødvendigvis kun til jul.

En dansk firmagave glæder i alle anledninger

Nej, når dine ansatte har en rund fødselsdag, eller hvis han eller hun privat har noget, der er værd at fejre; eksempelvis barnedåb og bryllup, så er det da bl.a. i sådanne situationer både er passende, men også meget høfligt, hvis du giver en gave på vegne af din virksomhed. Det kan også være, at dit firma har eksisteret i nu 35 år og vil fejre fødselsdag, eller at nogle af dine ansatte har jubilæum på arbejdspladsen. Også her vil en firmagave være på sin plads og glæde dine ansatte. Firmagaver kan være med til at pleje forholdet til det bedre mellem dig og dine ansatte.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her