Indret det perfekte hjemmekontor

0
1300
hjemmekontor

I hjemmet er der mange rum, og alle har hver deres funktion. Selvom mange rum, møbler og andet mest af alt skal opfylde et praktisk behov, så er det også for næsten alle også vigtigt hvordan det ser ud.

Det gør sig selvfølgeligt også gældende på hjemmekontoret. Et rum som ellers ikke får den store eksponering i boligmagasiner. Måske fordi det ikke er et rum, som bruges meget af alle, men uanset så er det meget vigtigt at det er godt indrettet.

Et godt hjemmekontor skal lægge op til koncentration, og derfor er det essentielt med en god skrivebordsstol, og rolige omgivelser, der ikke kan forstyrre den arbejdende.

Et nemt trick til at gøre udseendet på dit hjemmekontor ekstra lækkert er ved at minimere antallet af ledninger. Det kan gøres ved f.eks. en trådløs oplader, hvor din telefon blot skal ligges ovenpå en særlig lade enhed. Lyder det som noget for dig, kan de bedste trådløse opladere på markedet købes på trådløs-oplader.dk.

Slip for filtrede ledninger, som blot er i vejen

Hjemmekontoret skal bruges til at arbejde indenfor husets fire vægge, og det kan børnefamilier skrive under på kan være en opgave i sig selv. Derfor skal det også være nemt at gå til og fra, og der må ikke være en masse, der skal fikses på kontoret før man kan gå i krig med opgaverne.

Ét af de elementer, som tit kan være en stor stressfaktor er ledninger, der er filtret ind i hinanden. Alle kender en stikdåse med fem forskellige ledninger i, som har snoet omkring hinanden på kryds og på tværs.

Ledninger sidder ofte væk fra skrivebordsstol og den arbejdende, men alligevel sidder de ofte fat i hjulene på stolen, eller den arbejdendes ben, så man er lige ved at snuble. Det er en stor gene, men dette kan nemt løses ved at gøre nogle af ledningsopgaverne mere permanente. F.eks. til en trådløs oplader, hvor det er nemt at tage telefonen til og fra. Den trådløse oplader kan placeres i hjørnet af skrivebordet.

Sørg for at sidde godt til de mange timers arbejde

En meget vigtig faktor når det kommer til koncentration er at kroppen er i ro og balance. Derfor kan det være svært at sove i en dum stilling, og man kan ikke regne regnestykker, hvis det klør på benene.

Derfor skal kroppen sidde behagelidt på hjemmekontoret, og det gør man bedst i en skrivebordsstol. En stol, der er beregnet til at sidde i på et kontor. En skrivebordsstol er designet efter ergonomiske behov, og derfor vil kroppen passe perfekt ned i den store og bløde stol.

Der er efterhånden også en del lækre designs af skrivebordsstolen, så det behøves næppe at være en stor sort læder skrivebordsstol, som du skal ud og erhverve dig.

Stolen har ofte en masse indstillinger, så den kan justeres til at passe til lige netop din krop, og til at passe ved det skrivebord, du sidder ved.

Så får du de klart bedste forudsætninger for at arbejde koncentreret på dit hjemmekontor.

Tidligere artikelSådan indretter du din nye butik
Næste artikelSådan finansierer du udstyr til dit nye murerfirma

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her