Kviklån – nem adgang til hurtige penge

0
1670
investeringer

Kviklånet er blevet utroligt populær igennem de sidste par år, og med et ekstra tiltag i blandt andet SMS-lån, som blev lovliggjort i 2008, er danskerne klar til at låne utroligt nemt, og til en rente, som også er faldet betydeligt de sidste par år. Den typiske låntager er 25-29 år, og disse tager et kort lån på 1000 til 2000 kroner, som så betales tilbage næste måned eller lignende.

Når man ser på mediernes billeder af kviklånene, hører man om de mange skrækhistorier om folk, der ikke har haft overblik over deres økonomiske situation og derfor er begyndt at dække et lån med et andet.

Det er dog langt fra det fulde billede. Går man fx på Trustpilot, som er en af de største portaler online, hvor brugere kan anmelde virksomheder for deres services på godt og på ondt, får man et andet billede af industrien. Blandt de få sure kommentarer, som vi ser i aviserne og Luksusfælden, så er der mange positive anmeldelser af produkterne, som værende ”… Et nemt og billigt alternativ til min uheldige situation”.

Kviklån er faktisk blandt nogle af de højest vurderede services, så det kan være et godt sted at starte, når man skal tage et nyt lån. Der er nemlig et par stykker, hvis ry ikke er helt så godt, og hvor en større procentdel af kunderne føler sig dårligt behandlet, men det er selvfølgelig desværre også tilfældet i de fleste andre brancher.

Derfor tager man kviklån

Når man ser på anmeldelserne, så får man hurtigt et indblik i, hvorfor de fleste har taget et kviklån. Ord som “Nemt, hurtigt og overskueligt” præger de fleste af de gode anmeldelser. Det er lige præcis ideen med kviklån og et af hovedgrundlagene for at vælge dette frem for et normalt banklån.

I banken skal man som udgangspunkt igennem en proces, hvor der skal laves en tilbagebetalingsplan, der skal tjekkes løn, andre lån og udgifter og så videre. Kviklån er som udgangspunkt lavet, så de ikke stiller forbrugeren alle disse spørgsmål, da der er tale om små summer, som langt hovedparten nemt betaler tilbage, når lånperioden er ovre. Derudover får de fleste pengene ind på kontoen meget hurtigt, hvilket også synes at tiltale de fleste på en meget positiv måde, og det er da også tonen i de fleste anmeldelser af produktet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her