3 nemme trin til at få et website

0
3675
reklame

At få en hjemmeside var engang en kæmpe opgave, som kun de allerstørste nørder kunne finde på at begive sig ud i. Det krævede en enorm forståelse for, hvordan computere virker, hvad de kan, og hvordan man opbygger hjemmesider fra bunden.

I dag er det heldigvis ikke sådan mere. Der er nemlig kommet utroligt mange nye muligheder til, som gør det meget lettere rent faktisk at komme i gang med at bygge din egen hjemmeside.

Til gengæld kan mulighederne stadig være lidt uoverskuelige. For at gøre det hele lidt lettere, kan du her læse om 3 trin, du skal igennem, for at du kan få dig en hjemmeside. Men husk – der er altid lidt mere, som man kan tilføje til sit website!

Start med et domæne, som vi andre kan finde

Det er utroligt vigtigt, at din hjemmeside har et domæne med et navn til – det er jo det, som vi andre skal skrive oppe i adressebaren på vores browser.

Og her er det ikke nødvendigvis bare lige til. Først og fremmest skal du jo have et navn, som er fængende, og som også kan beskrive, hvad du tilbyder. Det er svært at give konkrete råd, men en god idé kan være at tænke i kendte vendinger, ordspil og lignende. Så bliver det ikke for vagt, men heller ikke for langt og kringlet.

Derudover skal du selvfølgelig vælge en udvidelse – det, som skrives som eksempelvis .com eller .dk. Her er der mange muligheder, og du kan endda finde nogle af de nye, og meget specifikke, såsom .pizza. Det er ofte smart at vælge noget velkendt, såsom .dk, men mulighederne er mange.

Vælg et webhotel

Et webhotel er den service, som rent faktisk har filerne til din hjemmeside og som gør, at andre mennesker på nettet kan komme ind på den.

Det gør selvfølgelig også, at et webhotel er fuldstændig essentielt, når det kommer til at køre en hjemmeside. Det er webhotellerne, som også lader dig vælge, hvor megen trafik siden kan få hver måned, og hvilke smarte funktioner, du gerne vil have.

Her er det en god idé at vælge et webhotel, som får gode anmeldelser – især for deres kundeservice. God kundeservice kan nemlig være guld værd, hvis der skulle være noget galt, når det kommer til dit webhotel.

I gang med at designe

Det sidste, du skal sørge for, er selvfølgelig at designe din hjemmeside! Det kan også være noget af en opgave, men ikke desto mindre er det rigtig vigtigt.

Vælger du en side som Wix eller WordPress, er der allerede masser af designs, som du kan vælge ud fra, og som meget let kan konfigureres til det, som du har brug for. Vil du gøre mere af det fra bunden, så kræver det selvfølgelig, at du koder lidt, så det hele ser ordentligt ud.

Og så snart det hele ser godt ud, og der er de sider, du skal bruge, er det jo faktisk bare at komme i gang med at skrive!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her