Værdsat dine medarbejder med en julekurv som firmagave

0
1630
julekurv

Mange har den opfattelse af at det er penge, løn og forhøjelser, der motiverer medarbejderne til at arbejde mere. Men det er faktisk en myte. For undersøgelser viser, at det i højere grad er et god arbejdsmiljø og følelsen af at gøre et godt stykke arbejde, der gør medarbejderne mere loyale og glade for jobbet.

Giv glæde i en særlig tid

Især i travle perioder, kan det være en god ide som arbejdsgiver at vise dine medarbejder, at du påskønner deres arbejdsindsats, når du ikke husker at få det gjort. Det kan er blandt andet oplagt at gøre i en travl juleperiode, hvor året også går på hæld. Det er en fantastisk chance for at sige tak til medarbejderne for et godt år og vise påskønnelse for det arbejde, de har lagt det foregående år.

Personlig julekurv – den perfekte firmagave

Med en julekurv har du mulighed for at blande en kurv til dine medarbejder med forskellige ting, der vil blive værdsat af de fleste. Der er altså rig mulighed for at ramme en bred målgruppe, hvis du har en stor medarbejderstab, så der er noget for alle. Hvis du har få medarbejdere og kan overkomme at lægge lidt tid i gaven, har du også mulighed for at vælge forskellige ting til de forskellige muligheder – hvilket gør julegaven ekstra personlig. Når du vælger at købe gaver til dine medarbejdere skal du dog huske, at der er nogle regler for SKAT og fradrag.

Se mere på Julegaver til personale.

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her