3 forskellige metoder til investering

0
3017
investere

Vil du gerne i gang med at investere? Eller vil du bare gerne være en smule mere succesfuld? Så kan det godt betale sig at lytte til eksperter, og det er faktisk en investeringsmetode i sig selv – lyt til og kopier de mennesker, der er dygtigere end dig selv.

Herudover får du her tre forskellige metoder til investering, som kan gøre dig til en mere succesfuld investor.

Du kan derudover læse meget mere på mininvestering.dk.

Derfor bør du investere

Inden du får de tre metoder, er det en god ide at tænke over, hvorfor du bør investere. Først og fremmest er det en solid måde at tjene lidt penge på. Men herudover er det faktisk også en god måde at undgå at tabe penge på.

Danske Banks medie June har udarbejdet en rapport, der har konkluderet, nogle ret skræmmende pointer om, hvorfor det er en god ide at investere.

En af disse pointer handler om inflation. Lad os sige, at du er 30 år gammel, og at du har 100.000 til at stå i banken, som du ikke ved, hvad du skal bruge til. Du beslutter dig for at lade dem stå, så du kan invitere hele familien med på en rejse, når du fylder 60. Men når du så fylder tres, bliver du nødt til at lade en af familiemedlemmerne bliver hjemme – dine penge vil nemlig kun være cirka 89.000 kroner værd.

Klodshansmetoden: at investere i brede fonde

Nu til den første metode, som kaldes klodshansmetoden. Denne går ud på, at du køber enkeltaktier, så din eneste omkostning er handelsomkostningerne.
Det går ud på, at du (for eksempel) køber aktier for 5.000 kroner i ét selskab. Når du så har sparet 5.000 kroner mere op, så investerer du i et nyt. Sådan fortsætter du, inden du har 10-20 aktier. Når du har 20 aktier i 20 forskellige selskaber, køber du flere i de selskaber, hvor kursen i mellemtiden er gået lidt ned.

Impact investering

Impact investering kaldes også for etiske investeringer. Dette er faktisk ret smart, da du kan tjene penge, samtidig med at du gør verden til et bedre sted.
Her udvælger du og investerer i selskaber, der fokuserer på bæredygtighed eller lignende. Det betyder også, at du holder dig væk fra aktier, der relaterer sig til våbenindustrien, tobaksindustrien og lignende.

CopyTrading

Hvis du ikke vil vælge imellem at være aktiv eller passiv, har du faktisk muligheden for at være begge typer af investor. Der findes nemlig platforme, hvor du kan lade andre investere for dig. Du investerer faktisk i en investor. Så hvis denne investor tjener penge, så tjener du også penge. Dette er super simpelt og utroligt let at komme i gang med.

Der bliver naturligvis taget et vis gebyr for denne service, men hvis du ikke vil sætte dig ind i aktiemarkedet, så kan det være en god og profitabel løsning for dig.

Forhåbentligt er du blevet lidt klogere på emnet og er nu klar til at tjene flere penge på investeringer, end hvad du har gjort i fortiden.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her