Derfor siger dit ur noget om din succes

0
2878
Business mand har dyrt ur på håndled

Rigtig mange mænd har et lækkert ur om håndleddet. Men hvorfor egentlig? Og hvordan kan det være, at uret siger noget om, hvor succesfuld du er? Særligt succesfulde forretningsmænd har et lækkert ur, og du kan typisk læse noget ud fra dette armsmykke. Læs videre og find ud af, hvorfor armbåndsuret har fået denne status af magt og ikke mindst kvalitetstegn.

Smykker til mænd er begrænset

Mænd har et begrænset udvalg af smykker, de kan vælge at tage på. Eller det vil sige, alle mennesker i verden har retten til at gå med lige præcis det, de har lyst til. Alligevel er den generelle trend hos mænd, at et overdrevent brug af smykker i alverdens farver ikke ligefrem er in i modeverden. Det kan du måske nikke genkendende til?

De fleste smykker til mænd er meget enkle. De er simple, og så produceres de i neutrale farver. Den simple og enkle stil giver også begrænsede muligheder for, hvordan mænd kan udsmykke deres krop gennem smykker. Men armbåndsuret, det falder inden for rammerne. Det er simpelt. Det fås i neutrale farver. Det er rustikt. Og så udviser det maskulinitet. Det er i hvert fald det, vi som samfund er blevet enige om. Uret er gennem en lang årrække blevet anerkendt som mandens mulighed for at udtrykke sig. Det er blevet mændenes mulighed for at kommunikere succes gennem accessories. Lige så vel som kvinder bruger deres dyre diamant øreringe, ja så taler uret succesens sprog mellem mændene.

Et fælles sprog

Mænd har brugt armbåndsuret til at kommunikere nonverbalt til hinanden i mange år. Det er en simpel og meget direkte måde at udtrykke sin succes på. Man kan sammenligne det med at købe en lækker bil. At købe et lækkert armbåndsur af god kvalitet er blot en mere diskret og sofistikeret tilgang til konceptet.

Der findes ure i alle prisklasser. Og de dyreste ure når op i et svimlende højt prisniveau, der kan matche de lækreste biler. Det er derfor en rigtig god taktik at investere i et lækkert ur, hvis du som forretningsmand vil udstråle selvsikkerhed. Mange mænd går op i ures mærker. Du kan derfor imponere ved at købe et lækkert mærke, de fleste kender.

Andre lækre gadgets der udstråler succes

Selvom armbåndsuret til mænd er en af de skarpeste måder at kommunikere sin succes på, findes der også andre gadgets til mænd, du kan bruge. For eksempel er din mobil også et redskab, der siger noget om, hvilken type du er. Som succesfuld forretningsmand, ville det kun give mening at have det nyeste udstyr. Generelt siger dine elektroniske gadgets meget om, hvilken succes du har.

Husk, at din påklædning og attitude også har meget at sige. Klæd dig skarpt. Klæd dig aldrig under dit niveau. Hold hovedet løftet, og opfør dig respektfuldt overfor dine kunder og kollegaer. Dette vil i sidste ende gøre dig endnu mere succesfuld. Med god arbejdsmoral, god stil og det helt rigtige ur, så er din fremtidige status og succes som forretningsmand så godt som sikret.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her