Derfor skal du have et antivirusprogram

0
3066
virusprogram

Internettet er en fantastisk ting, men det har også gjort os sårbare overfor en helt ny form for kriminalitet og netop derfor er det så vigtigt, at du beskytter dig selv, dine informationer og din computer. Rigtig gode antivirusprogrammer er derfor en investering du ikke bør overse eller afskrive som overflødig.

Hvad enten du skal bruge et program, der kan beskytte et helt firma eller et, der skal holde internet kriminalitet ude af hjemmet, så er der en løsning for dig. Her har vi samlet de bedste tips til dig, når du ska ud og finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Skal du bruge mere end en licens?

Alt efter, hvor mange enheder, der skal beskyttes kan det være nødvendigt at købe flere licenser og i langt de fleste tilfælde er der penge at spare, hvis du køber flere på en gang hos den samme udbyder.

På samme måde er der også penge at spare, hvis du vælger at købe beskyttelse til flere år ad gangen. Ofte kan du købe licenser, der dækker 1, 2, 3 eller helt op til 10 enheder og vælge mellem 1, 2 eller 3 års varighed. Undersøg altid, hvad der passer bedst til dit firma.

Antivirus – hvad dækker det over?

Et godt beskyttelsesprogram skal scanne de filer der kommer fra internettet og være sikker på at de ikke indeholder malware eller andre uønskede vedhæftninger. I dag er der også rigtig mange andre funktioner i de fleste programmer. For eksempel kan du med det testvindende program Avast være helt sikker på at du er dækket helt ind over hele linjen. Der er indbyggede overvågningsfunktioner og mulighed for at afprøve en såkaldt ’sandkasse-funktion’, der giver dig endnu flere muligheder for at sikre din virksomhed mod hackere og virus, hvis du anvender Avast.

Pas på hastigheden

Når du har mange programmer på din computer vil det helt naturligt have indflydelse på ydeevnen, hvilket gør at du bør overveje om der skal være automatisk optimering i det program du vælger, så du ikke skal have flere forskellige af denne slags programmer kørende på en gang. Det vil kræve en kraftig computer at hold hastigheden kørende, hvis du vælger nogle af de helt tunge programmer på markedet. 

Køb kun det, du har brug for

Der er mange programmer, der har et kæmpe udvalg af forskellig funktioner, men i forbindelse med hastigheden på de beskyttede enheder er netop de tungeste programmer med flest funktioner også dem, der vil have den største indflydelse på ydeevnen.

Derfor bør du være varsom med ikke vælge det program med flest funktioner, fordi det må være bedst. Vælg i stedet det program, der giver dig præcis det, du har brug for og udnyt alle de dets funktioner – så får du præcis det du har betalt for uden en masse overflødige muligheder, der ligger og fylder.

En ting er sikkert, rigtig mange brugere er utroligt tilfredse med produktet fra Avast, og det kan du sikkert også blive.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her