Få mere tid ved at lade de professionelle ordne bogføringen

0
2524
Regnskab bliver holdt af professionel

Hvis du er en selvstændig enkeltmandsvirksomhed, så har du garanteret siddet nogle sene aftener tæt på momsafregningen og klaret din bogføring. Hvis du ikke er økonomisk uddannet, så kan dette godt tage noget tid, og dette er direkte tid taget fra din virksomheds andre opgaver. Det kan nemlig være svært både at skulle passe din virksomheds aktiviteter og dens bogholderi samtidig. Selvfølgelig kan det lade sig gøre for nogen, men rigtig mange spilder utrolig meget tid på bogføringen. Og denne tid går direkte fra den tid, hvor du i stedet kunne tjene flere penge.

Få hjælp udefra og hold selv styr på kerneaktiviteterne

I dag kan du finde rigtig mange professionelle, der gerne vil hjælpe dig med din bogføring. Tidligere var alt sådan noget fysiske lokationer, hvor du skulle aflevere alle dine bilag til en revisor, og så fik du det tilbage, når regnskabet var ordnet. Men hvad nu hvis dit bogholderi kunne klare sig helt selv? Dette er en af fordelene ved det digitale bogholderi.

Et digitalt bogholderi er ligesom en fysisk revisor, hvor alle dine bilag bliver samlet et sted, og så får du professionel hjælp til at få styr på regnskaberne. Især i nystartede virksomheder, kan det være rigtig svært at holde styr på alt med moms og SKAT og lignende. Her ville det være praktisk, hvis de, der ordnede dine regnskaber, er nogle, der gør det hver evig eneste dag.

Slut med papirbilag

Hvis du vælger at investere i det digitale bogholderi, så er det pludselig ikke meget, du selv skal ordne. Faktisk er nogle af de systemer der findes i dag så smarte, at du helt slipper for nogensinde igen at skulle gemme papirbilag, der som du sikkert ved, godt kan stable sig i nogle store bunker efterhånden.

Når du bruger et digitalt bogførings system, så tager du blot et billede af din regning, uploader den til en app, og så skal du slet ikke tænke mere på den regning igen. Den bliver betalt til tiden, og der er andre, der sørger for at alle dine betalingsfrister til blandt andet det offentlige bliver overholdt. Når du tager et billede og uploader det, så har du også senere adgang til disse kvitteringer, du har uploadet.

Du skal derfor aldrig igen døje med at rode skuffer og mapper igennem efter én bestemt regning. Det hele ligger nemlig tilgængeligt online, hvor du nemt og hurtigt kan finde det, du skal bruge

Intet bliver betalt uden din godkendelse

Det virker måske som om, at du giver helt slip på kontrollen over din virksomheds økonomi. Sådan skal det dog ikke forstås. Hvis der er betalinger, der kræver din godkendelse, så bliver du nemlig bedt om at tage stilling til betalingen, inden din bogholder betaler den for dig.

Det svarer således til at have en fysisk bogholder ansat, bortset fra at det her er et stort firma, der har 100% styr på hvad de laver, der tager sig af dit bogholderi. Det er smart bogføring, der giver dig tid til at vækste din virksomhed, mens andre klarer papirarbejdet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her