Firmafest: Lej en bartender til et cocktailkursus

0
2862
cocktailkursus

Der skal være firmafest og du har ansvaret for at finde på et sjovt indslag til festen. Det vil sige, at al ansvaret for om det bliver en sjov fest eller en halvkedelig en, hviler på dig. Herunder kommer der 3 cool ideer du kan bruge til jeres næste firmafest. De 3 ideer vil med garanti sikre dig, at det bliver en sjov fest, som i kommer til at snakke om længe ved frokostbordet. De 2 første ideer er også aktiviteter, der kan bruges som teambuilding.

3 cool ideer til den næste firmafest

Vi har alle været til mere eller mindre vellykkede firmafester og en af de ting de alle har haft til fælles, er at der har været en form for underholdning. Nogle sjovere end andre. Hvem husker ikke gæt og grimasser, blindsmagning og ballondans.

Her kommer 3 ideer til jeres næste fest, som der er meget populære for tiden. Alle 3 ideer kan laves med få eller mange deltagere. De kan også kombineres, hvis det er.

#1 Et cocktailkursus – shake & stir

En af de mest populære events, der er for tiden til årets firmafest, er et cocktailkursus. Der kommer en erfaren underviser og bartender, der i ca. i 2 timer vil undervise jer i at lave den rigtige cocktail, der hverken er for svag eller for stærk. Der laves en typisk en cocktailquiz, samt en grundig gennemgang i, hvordan du laver de forskellige cocktails og hvis du ønsker det, en blindsmagningsquiz. Et cocktailkursus er et sjov og underholdende indslag og en fantastisk måde at ryste folk sammen, plus at det efterfølgende er et godt samtaleemne. I vil efterfølgende får de gennemprøvede opskrifter med hjem. Lej en bartender til cocktailkursus, hvis I kan vil have en helt speciel aften.

#2 Escape room eller adventure rooms

Escape room er en anden ny trend, der er kommet til de sidste par år, når det kommer til en event til en firmafest.

Et Escape room er en gåde i skal løse på tid. I bliver ”låst” inde i et rum og så skal i indenfor en time løse en gåde, for at kunne komme ud af rummet. Spillet er designet på en måde, at der skal forskellige kompetencer i spil for at komme videre. Det er altså et ideelt indslag til en firmafest, hvor ofte mange forskellige mennesker og kompetencer er tilstede.  Ud over at være et sjovt indslag til en firmafest, er Escape room en god måde at lave teambuilding på. Her er det muligt hvis det ønskes at få en adfærdspsykolog tilknyttet, for at kigge på dig og dine kollegaers roller og adfærd, imens i løser gåden. Escape rooms kan dog ikke laves i firmaet, men kræver at i tager hen til deres bygning.

#3 En tryllekunstner, sækkepibespiller eller stand-up komiker

En tredje ide og meget anderledes end de 2 forrige, er at få en person ud og underholde jer. Det kan være alt fra en tryllekunstner, en stripper, en sækkepibespiller til en klassisk stand-upper. De sidste par år er udbuddet og kvaliteten af underholdning steget markant. Der er noget for en hver smag og pengepung.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her