Markedet for sexlegetøj online er domineret af få store spillere

1
3514
Sexlegetøj

Normalen ændrer sig hele tiden, også når det kommer til emner som sex og samliv. Engang var selve det at have sex enormt tabubelagt, men det har heldigvis ændret sig. I dag er vi mange steder rigtig gode til at tale åbent og konstruktivt om sex.

Dette har medført en række andre positive forandringer. For eksempel er det blevet langt mere normalt og langt mere accepteret at ville spice sit sexliv op med forskellige sjove og frække produkter, bedre kendt som sexlegetøj. Det er noget, som stadig flere mennesker dyrker.

Sexlegetøj er for alle

På grund af den tabuisering og idealisering, som der desværre stadigvæk hersker inden for nogle områder af sexlegetøjsindustrien, er der mange, der tror, at sexlegetøj kun er for bestemte mennesker i bestemte situationer. Her er der især mange, som tænker, at det er bedst til unge mennesker og til par.

Men det er en helt forkert måde at anskue det på. Sexlegetøj er nemlig for alle, uanset alder, civilstatus, køn og tilbøjeligheder. Markedet er nemlig helt enormt bredt og varieret, og der findes noget for enhver smag. Det er egentlig bare med at udforske og komme i gang.

Sexlegetøj er en investering

Som med så mange andre produkter derude, er der stor forskel på sexlegetøj. Noget er af rigtig høj kvalitet, holder længe og virker godt, imens andet er mere dårligt produceret og hurtigere kan gå i stykker eller måske ikke har den ønskede effekt.

Det hele kommer an på to ting; den pris, man er villig til at betale, og den udbyder, som man benytter sig af. For at tage prisen først, så skal man i bund og grund betragte sexlegetøj som en investering. Det er en investering i ens nydelse, ens sexliv eller ens parforhold. Derfor må det gerne koste.

Store spillere dominerer markedet

Når det kommer til sexlegetøj, så er der selvfølgelig produkter, der er mere populære end andre. Men der er bestemt også producenter og udbydere, som sidder tungere på branchen end andre. På den måde kan man nemt sammenligne sexlegetøjsindustrien med modebranchen, hvor de store designere også sælger bedst.

Der er altså nogle store spillere, som dominerer markedet inden for sexlegetøj. Disse er dygtige og laver gode produkter, for ellers ville de ikke have den position, som de nu engang har. Men deres status betyder også, at mindre spillere nogle gange bliver overset.

Småt er nogle gange også godt

Overskriften her hentyder ikke til størrelsen på de produkter, som man kan købe, når man leder efter sexlegetøj. Den hentyder til, at en producent og dennes produkter ikke nødvendigvis er dårlige, fordi det er en mindre forhandler og der er et mindre udbud.

Tit handler det bare om, at det er svært at få eksponering og svært at finde kunder. Når man som en lille virksomhed kæmper mod konkurrenter med masser af kapital og masser af out-reach, så er det svært at komme i gang. Og det er her, at man som forbruger skal tænker over at træffe bevidste valg.

Undersøg markedet grundigt

Det er nemt at blive fristet af de store leverandørers sexlegetøj, fordi disse produkter dukker op overalt, og fordi de får gode anmeldelser. Men man snyder sig selv, hvis ikke man i det mindste undersøger, om der er alternativer, hvor man kunne få noget lige så godt eller bedre til samme pris.

Inden man haster ud og køber, bør man derfor undersøge markedet grundigt. Det kan man blandt andet gøre ved at foretage en søgning på en af de mange søgemaskiner. Man kan dog også gøre det ved at benytte sig af en af de mange forhandlersider, hvor en masse forskellige produkter, mærker og leverandører udbydes side om side.

Tænk over dine egne behov

Når man shopper efter sexlegetøj, er det samtidig vigtigt at tænke over, at alle mennesker ikke har de samme behov. En positiv anmeldelse af et produkt er altså ikke altid ensbetydende med, at man selv kommer til at elske det.

Derfor er der også en vis grad af erfaringsviden i hele konceptet med denne form for produkter. Man er tit nødt til at tage chancen og købe noget, fordi man synes, at det virker interessant. Måske fungerer det, måske ikke.

Køb i butikken eller online?

Der findes en del butikker, hvor man fysisk kan gå ned og købe sit sexlegetøj. Men der bliver færre og færre af dem, og det er efterhånden lidt et særsyn. Når det kommer til denne intime del af livet, er mange nemlig ikke interesserede i den personlige betjening.

Folk føler sig generelt bedre tilpas ved at undersøge og købe sexlegetøj online. Her kan de være anonyme, men de kan også få en langt bredere viden og vælge mellem langt flere produkter. Internettet er derfor stedet, hvis man vil have det bedste muligheder.

1 KOMMENTAR

  1. Spændende læsning. Det er klart at der er en enkelt spiller herhjemme, som gør markedet sværere og sværere at komme ind på. Konkurrencen indenfor erotik bliver kun større og større.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her