Så vigtig er kontorstolen i din hverdag

0
1390
kontorstol

Har du tænkt over, hvor meget tid du bruger i din kontorstol? Selvom kontorstolen har en meget passiv rolle i dit liv, kan den alligevel påvirke det en del. Derfor er det utrolig vigtigt, at du har en god kontorstol. En dårlig kontorstol kan få flere konsekvenser, end du måske går og tror.

Kontorstolens effekt på din krop

Det allervigtigste ved en kontorstol er, at du sidder komfortabelt i den, og at den støtter din krop. En ubehagelig kontorstol kan nemlig lede til smerter, blandt andet i ryg, lænd, nakke og skuldre. De smerter kan lede til deres egne rækker af problemer, hvor den mest almindelige er søvnproblemer, som så også kan lede til flere andre ting. Det, der starter som en lille ting, kan hurtigt udvikle sig til en større og mere indviklet sag. Undgå at det går så vidt ved at købe en kontorstol, som er god for din krop.

Kontorstolens effekt på dit sind

En anden konsekvens af en ubehagelig kontorstol er stolens effekt på din tankegang. Hvis du får ondt, når du sidder i stolen, vil hjernen forbinde den smerte med stolen, og dermed også med arbejdet. Hjernen vil helst undgå, at du føler smerte, og som resultat vil den sende signaler om, at du ikke har lyst til at sidde i den stol. Det kan føre til, at du også mister lysten til at arbejde. Det er hjernens forsøg på at beskytte dig, men det kan desværre få flere konsekvenser.

Vælg den rette kontorstol

Som du kan se, kan den forkerte kontorstol have en negativ effekt på flere aspekter af dit liv. Din krop, din søvn og din arbejdslyst kan alle stå for skud, hvis din kontorstol ikke passer til dig. Du skal have en kontorstol, der passer til din kropstype, og som kan unde dig den støtte, som du har brug for i hverdagen. Den skal helst se professionel ud, samtidig med at den er praktisk, så du kan få den bedst mulige arbejdsdag. Kontorstolens effekt skal altså ikke undervurderes.

Sid godt og arbejd effektivt

Alt, som du bruger timevis med dagligt, skal passe specifikt til dig. Du har dit eget sæt af unikke behov, og noget, som du bruger så lang tid med så ofte, skal efterkomme de behov. Det går ikke, at du får ondt af noget, du bruger stort set hver dag; du er nødt til at passe på dig selv.

Tidligere artikelFå udviklet en professionel WordPress hjemmeside
Næste artikelDerfor er Sharepoint en god investering til din virksomhed

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her