Sådan finder du nemt en revisor til din virksomhed

0
2192
Revisor gør sit arbejde med lommeregner og papir

Når man ejer sin egen virksomhed, så er der rigtig mange ting man skal huske på. Uanset om du er selvstændig eller ejer din egen mindre eller mellemstore virksomhed, så skal du holde styr på GDPR-regler, der skal være styr på regnskaberne og eventuelle udlæg og der skal indbetales moms. Det er bare nogle af de mange ting man skal huske, og hvis man ikke holder tungen lige i munden, så kan man ende med at få en både, hvis det er noget man har glemt, eller en regel man ikke har overholdt. Når man så samtidig skal drive en virksomhed, så kan det nogle gange virke lidt uoverskueligt, hvis man ikke har en regnskabskyndig tilknyttet til sin virksomhed.

Få hjælp til dit regnskab

Hvis det med at holde styr på alle de forskellige ting der skal huskes og overholdes, i forbindelse med din virksomheds regnskaber, er svært for dig, så kan du med fordel hyre en revisor som kan hjælpe dig med nogle af de udfordringer du måtte have i forhold til dit regnskab. Det gode ved at have en revisor tilknyttet din virksomhed, er at han eller hun kan bistå og være behjælpelig med rigtig mange ting. En revisor kan hjælpe i opstartsfasen af din virksomhed, eller i forbindelse med køb. Derudover kan revisoren hjælpe med at få styr på din virksomheds regnskab, så der er styr på hvad man kan trække fra i forhold til skat eller gebyrer. Derudover tilbyder revisorer også rådgivning i forskellige aspekter af en virksomhed, som kan være til stor fordel for dig. Ved at hyre en revisor og have denne fast tilknyttet som en ekstern hjælp, så kan du nemt få adgang til hans eller hendes service og rådgivning.

Husk at indberette moms ellers kan det koste dig dyrt

Når man som virksomhed køber eller sælger varer eller services, så skal man huske at betale moms. Generelt sker det, at man får en e-mail fra SKAT, til den e-mailadresse man har tilknyttet virksomheden på virk.dk, med besked om at man skal indberette moms. Her kan man trykke på et link i e-mailen, som tager en direkte ind til den side på SKAT hvor man skal indberette moms. Det er meget vigtigt at man husker at indberette moms, selv hvis man ikke har noget moms at indberette. Så skal man nul-indberette. Glemmer man at indberette moms, ender man generelt med at få en bøde, hvilket ingen har lyst til. Er det noget, du har problemer med, er det også noget en revisor, vil kunne hjælpe dig med. Så hvis du ikke selv er sikker på at du har styr på din virksomheds regnskab, så gør dig selv den tjeneste at tilknytte en revisor, så du ikke skal til at betale dumme bøder eller ender i andre problemer med SKAT. Er du først i problemer kan det nemlig blive besværligt og dyrt at få styr på tingene igen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her