Sådan kan du se mere professionel ud

0
1716
forretningsmand

En rigtig stor del af danskerne arbejder på kontor. Hvis du er en af dem, kender du med garanti alle de små uformelle traditioner, der hersker sådan et sted, som betyder, at man nærmest kan komme gennem dagen med hovedet slået fra. Hvis du godt kunne tænke dig at bryde med den slags traditioner, vise dig fra din bedste side og stige i graderne, er det imidlertid også muligt. Det kræver mare en smule mere fra din side. Først og fremmest kræver det selvfølgelig, at du har evner, der rent faktisk gør dig fortjent til en forfremmelse. Brug derfor gerne noget af firtiden på at læse op, som var du i skole igen. På den måde kan du pludselig sidde med en egenskab eller en forståelse, som selv dine overordnede har brug for. Det er sådan man stiger i graderne.

”Dress for the job”

På rigtig mange kontorer, er det alene imidlertid ikke nok. Det kræver også, at du ser professionel ud. På engelsk arbejder man med udtrykket ”dress for the job”. Man skal altså klæde sig efter den stilling, man ønsker sig. Hvis du godt kunne tænke dig at blive leder på kontoret, så klæd dig som en leder. Alt efter dresscode på kontoret, kan det betyde mange forskellige ting, men man går altså aldrig helt galt i byen med det klassiske jakkesæt. Nogle vil måske mene, at det er lidt meget i forhold til deres personlige stil eller kontorets dresscode.

I den slags tilfælde findes der heldigvis masser af måder, hvorpå man kan se professionel ud i sit jakkesæt men stadig skrue ned for formaliteten. Først og fremmest kan man naturligvis smide slipset og i stedet knappe den øverste knap op, hvormed man med det samme ser mere afslappet ud. Derudover kan man selvfølgelig skifte til cowboybukser eller sågar sneakers. Hvis du gerne vil give hele dit udseende en twist, så forsøg dig med noget andet end den klassiske hvide skjorte. Det kunne sågar være en polotrøje.

Ur på armen viser sans for detalje

I sidste ende handler det med at se professionel ud, nemlig ikke særlig meget om et bestemt sæt tøj eller sågar et bestemt stykke tøj. I stedet handler det i langt højere grad om den værdighed man bærer sig selv på grund af tøjet, samt de små detaljer. Du kan for eksempel sagtens møde på arbejde, rank som en påfugl i det fineste jakkesæt. Er skjorten imidlertid krøllet og håret vådt, skriger det ikke ligefrem professionel. Det er derfor fine designerure fra for eksempel www.designerure.dk virker rigtig godt.

Urene fra designerure.dk er nemlig først og fremmest elegante, men de er også alle sammen tydeligt i den højere prisklasse. Med et ur fra designerure på armen, kan du derfor i allerhøjeste grad vise, at du er både professionel og har et øje for detalje. Urene fra www.designerure.dk har nemlig alle detaljer, der gør lige netop det ur smukt, og så passer de til alt fra jakkesættet til dagligdagstøjet.

Tidligere artikelHvornår burde man hyre en advokat?
Næste artikelFå nemmere ved at beregne dine investeringer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her