Skab oplevelser for livet i et Mystery Room

0
2867
oplevelse

Når du vil overraske vennerne eller skabe den uforglemmelige fødselsdag for familien, skal du vælge en aktivitet, som bringer spænding, sjov og fællesskab.

Et Mystery Room giver dig alle de fordele, som du har brug for til at give dine venner og familie den mest underholdende oplevelse.

Hvad er et Mystery Room?

Et Mystery Room (eller Escape Room som oplevelsesformen også betegnes) er en event, som er inspireret af gamin. I et computerspil vælger du en karakter i en bestemt bane, hvor det gælder om at løse gåder og opklare mysterier, så du kan gennemføre banen. På samme måde er et Escape Room bygget op. Sammen med din familie eller dine venner bliver du lukket inde i et temarum, hvor der befinder sig en række gåder, som skal løses.

Eventen er fyldt med spænding og pumpende adrenalin, da du sammen med vennerne eller familien kun har 60 minutter til at opklare alle mysterier. Eventen er opkaldt efter dets formål. Det gælder om at nå ud fra rummet i tide, inden tiden er gået.

Det er en ideel oplevelse, som kan bruges i forbindelse med en fødselsdag eller som et underholdende afbræk på en hverdag eller i en weekend.

Hvem kan være med i et Mystery Room?

Der findes mange forskellige temaer og rum hos en udbyder af Escape Rooms. Der er mulighed for at vælge rum, som passer til behov og ønsker, og som henvender sig til mange forskellige målgrupper.

Der kan f.eks. vælges børnevenlige rum, hvor gåderne er designede, så børn fra 6 år kan deltage samme med voksne. I den modsatte ende kan der vælges rum, som er bygget op omkring maksimal spænding. Dette kan være det oplagte rum for dig og vennerne.

Hvis du ønsker en sjov dag med familien, kan I vælge de rum, som i tema og underholdningsværdi matcher familiens ønsker. I kan vælge rum med inspiration fra filmuniverser såsom The Godfather, Sherlock Holmens samt Da Vinci mysteriet.

Det kræver ingen forudgående erfaringer at være med i et Escape Room. Det er en event, som henvender sig til alle personligheder. Det er en fordel, at der er forskel på persontyperne i en gruppe. Der skal bruges både logiske, praktiske og kreative evner, når de forskellige gåder skal løses.

Sådan booker du eventen

Den store fordel ved at booke tid på forhånd er, at du sammen med vennerne eller familien kan få indblik i de forskellige temarum, som findes hos din Mystery Room udbyder. Her kan du undersøge, hvilket rum som vil passe perfekt til dig og dine samarbejdspartnere.

Det er nemt og enkelt at gennemføre en booking fra udbyderens hjemmeside. Når du skal vælge tid, vil du få en kalenderoverblik på hjemmesiden. Her kan du se, hvilke ledige tider der er. Prismæssigt er der forskel på, om du vælger en hverdagsformiddag eller en weekendeftermiddag. De billigste tider ligger om formiddagene fra mandag til fredag.

Der er ingen farlige elementer forbundet med Escape Rooms. Det er en oplevelse, som bygger på spænding, sjov og samarbejde.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her