Skal du til jobsamtale? Sådan giver du et godt førstehåndsindtryk

0
2943
Mand til jobsamtale

Når man skal til jobsamtale, så ønsker langt de fleste mennesker at skabe et godt førstehåndsindtryk. Forskning viser, at førstehåndsindtrykket bliver dannet i løbet af de første syv sekunder, og når først det er blevet dannet, så kan det være svært at ændre på det. Man har derfor ganske få sekunder til at skabe det indtryk, som man ønsker.

Det er derfor afgørende, at du får skabt det ønskede indtryk enormt hurtigt. Dette gøres naturligvis ved at være opmærksom på ting såsom din udstråling og kropssprog, men dit udseende spiller også enormt stor rolle. Det er derfor vigtigt at have et ur, som er med til at understrege din professionalitet.

Læs med herunder og find ud af hvorfor uret er så vigtigt for indtrykket af dig, og hvordan du kan opnå dit ønskede indtryk med Tommy Hilfiger ure.

Dit ur fortæller, hvem du her

Dit valg af ur skaber naturligvis ikke hele førstehåndsindtrykket af dig, men det kan have en stor betydning, da dit valg af ur fortæller noget om, hvem du er som person.

Dit valg af ur afslører nemlig bl.a. hvor meget du går op i kvalitet, prisniveau og hvad din personlige stil er, men det kan også være med til at løfte sløret for, hvor professionel du er. Det er derfor vigtigt, at du har et ur, som både passer til dig selv, men også til den stilling som du søger.

Find det rigtige ur

Om end man er mand eller kvinde, så er uret en vigtig del at ens outfit og stil. Uret repræsenterer professionalitet mere end nogle andre accessoires, så det er vigtigt, at det er et ur, som passer til dig og understreger dine kvaliteter.

Søger man et job indenfor f.eks. kontor- eller bankverdenen, så er der ofte en dresscode, som man skal leve op til. Denne dresscode dikterer sjældent, hvilket slags ur man som medarbejder skal have, men stilmæssigt bør man stræbe efter, at der er en sammenhæng imellem ens tøjvalg og valg af accessoires. Denne sammenhæng er ligeledes med til at skabe et godt førstehåndsindtryk ved en jobsamtale.

Tommy Hilfiger ure med kvalitet og stil

Tommy Hilfiger ure er et godt bud på et mærke, som har ure i høj kvalitet, samtidig med at de fås i en lang række flotte modeller og designs. Der er dermed mulighed for at finde et ur til enhver smag. Her finder du bl.a. helt klassiske ure, de mere stillede ure og ure, som er beregnet til sport. Der er dermed et stort udvalg, så der er masser af mulighed for at finde lige netop det ur, som rammer det professionelle udtryk, som du ønsker, såvel som du egen personlige stil.

Tommy Hilfiger ure har derudover den unikke egenskab, at de kan bruges både på arbejdet, derhjemme og til fest. Du behøver altså ikke investere i mere end ét ur, da det netop kan bruges til mange forskellige lejligheder.

Med et Tommy Hilfiger ur om håndleddet er du altså sikker på at gøre dit førstehåndsindtryk til jobsamtalen endnu bedre.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her