Derfor skal du undersøge muligheden for at få billige forsikringer

0
2186
person surfer nettet på kontor

I takt med at vi bliver ældre, og vores livsform og boligforhold bliver forandrede, kommer der nye forsikringer til. Det er normalt for et voksent menneske at have mellem 5-10 forsikringer, som beskytter os mod økonomisk tab i forbindelse med uheld eller ulykke.

Der er god grund til 1 gang om året at gennemgå, hvilke aftaler der holder dig beskyttet til dagligt.

Der kan være mange penge at spare, når du forholder dig til muligheden for at få billigere aftaler.

Hvordan undersøger jeg mine forsikringsaftaler?

Det anbefales, at du cirka 1 gang om året gennemgår alle din aftaler med selskaber, som beskytter dig selv, din bolig og din familie. Dette skal gøres både ud fra et økonomisk og et sikkerhedsmæssigt synspunkt.

Det er normalt, at vores omstændigheder og livsforhold ændrer sig. Og dette har indflydelse på, hvordan og i hvilket omfang du er dækket, hvis skaden eller uheldet skulle være ude.

Du skal f.eks. ændre i din police, hvis du laver tilbygning på din bolig, og du skal sørge for at højne din dækning, hvis du erhverver dig en dyr og avanceret racercykel.

Du kan bruge følgende guide til at gennemgå dine policer:

  • Saml alle policer og gå dem igennem én for én i forhold til dækningsgrad
  • Sæt dig ind i prisen for hver forsikring
  • Undersøg muligheden for at opnå billigere priser på nettet

Det er både nemt og enkelt at finde ud af, om du kan få billigere aftaler, end dem du har nu. På nettet finder du hjælpsomme websites, hvor du kan finde tilbud på dækning til både bolig, fritid, familie, ulykke, rejse og mange andre forhold.

Her kan du undersøge og sammenligne forskellige tilbud, som samlet set kan give dig en billigere pris på dine forsikringer.

Alle har mulighed for at undersøge billigere forsikringstilbud og flytte eller samle aftaler hos et nyt selskab.

Sådan ansøger du om billigere dækning

Når du finder den eller de forsikringskategorier på hjemmesiden, som har relevans for dig, kan du få indblik i, hvordan du kommer til at blive dækket i fremtiden. Det er vigtigt, at du er bekendt med dækningsomfanget, før du ansøger og skriver under på en ny police.

Det kan være en god idé at tage direkte kontakt til forsikringsrådgiverne, hvis kontaktoplysninger står på hjemmesiden. De kan guide dig til at vælge og sammensætte den bedste og billigste aftale.

Du behøver ikke selv være bekendt med alle detaljer, forhold og vilkår i en aftale om dækning. Du kan gøre brug af de professionelle rådgivere, som kan guide og vejlede dig.

Der kan være mange penge at spare hvert år ved at skifte eller samle dine forsikringer hos ét selskab.

I hovedparten af tilfældene søger selskabet for at flytte dine gamle aftaler over til dem, så du er fri for at opsige og lave overflytningen. Dermed slipper du for det praktiske arbejde og kan i stedet glæde dig over den årlige besparelse, som du kan se frem til.

Tidligere artikelVandtætte handsker – til dig der arbejder udenfor
Næste artikelIdéer til lækre snacks og drikkelse du kan tage med på jobbet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her