Idéer til lækre snacks og drikkelse du kan tage med på jobbet

0
2670
stort og åbent kontor hvor folk arbejder

Er mandagen lang og træt at komme igennem på arbejdet, eller har I sent teammøde, hvor jeres energidepoter er ved at være i bund?

Med lækre snacks og drikkelse kan du ikke bare komme til at skabe glæde hos dine kollegaer og skabe god stemning i teamet. Du kan også gøre jeres arbejde mere effektivt og produktivt.

Ice Coffee er lækker, velsmagende og opkvikkende iskaffe, der kan nydes til frokostpausen, til mødet eller på et hvilket som helst andet tidspunkt af arbejdsdagen.

Skab god stemning på arbejdet med lækker drik

En god stemning internt i teamet er afgørende for jeres arbejdsglæde. Fra tid til anden er brug for lidt forkælelse, så fyraftensmødet bliver nemmere at komme igennem sammen.

Når du glæder dine kollegaer med en overraskelse i form af snacks og lækre drikke, skaber du ikke kun glæde her og nu. Glæden og påskønnelsen af dem vil komme jer alle til gode i tiden efter.

Dette er med til at udvikle og skabe en god stemning og positivt arbejdsklima.

Det behøver ikke kræve lang tids forberedelse derhjemme at forkæle dine kollegaer og dig selv med en overraskelse for smagsløgene.

Med Ice Coffee i pulverform bliver det ikke nemmere at lave de mest lækre, kolde drikke.

Praktisk, velsmagende og nem at bruge  

Når du glæde dine kollegaer (eller dig selv) med iskaffe, skal du vælge de nyeste produktudgaver. Her får du iskaffe i pulverform, og du vælger selv, hvilken type drik du vil lave. De moderne og populære 3-i-1 Ice Coffe produktudgaver kan bruges til at lave følgende drikke:

  • Iskaffe
  • Frappe
  • Hot drink

Hvilken drik du er til, afhænger af dine lyster, ønsker og behov. Pulveret giver forskellige smagsoplevelser alt efter, hvilken tilberedningsform du gør brug af.

Til frappe skal du bruge mælk, isterninger og en blender. Til hot drink skal du hælde varmt vand eller mælk i dit pulver og tilsætte den mængde væske, som passer til ønsker i forhold til konsistens.

I sommerperioden kan der blive varmt på jobbet, og varmen kan nedsætte din koncentrationsevne. Har du brug for et energiboost, er det perfekt at lave en lækker, kølig og opkvikkende iskaffe. Den er nem at lave med dit ice coffee pulver samt vand og isterninger.

Vælg Ice Coffee Mocha Mix til sommer og vinter

Der er knap 400g pulver i en bøtte med pulver, der giver dig de alsidige tilberedningsmuligheder. Uanset om det er sommer eller vinter, og uanset om det er tidligt eller sent på dagen, kan du bruge Ice Coffee for at gøre din arbejdsdag god, effektiv og fornøjelig.

Der er garanti for, at du bliver påskønnet, når du forkæler en kollega, der har brug for ekstra energi med en velsmagende drik. Det kræver kun en blender, mælk og isterninger for at kunne lave de lækre drikke, som kan gøre arbejdsdagene nemmere at komme igennem.

Mocha Mix er et smart 3-i-1 produkt. Med dette pulver slipper du for at købe mange forskellige produkter og tilbehør til tekøkkenet på jobbet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her