Lej en dj til årets firmafest

0
2736
Dj spiller musik til firmafest

Er du arrangøren af årets firmafest, og er du godt i gang med planlægningen? Så må du endelig ikke undervurdere vigtigheden af musikken til festen. Musik er en humørpåvirker, og derfor er det også vigtigt, at firmafesten har lækker musik – uanset om det er baggrundsmusik eller en invitation til dansegulvet.

Lej en dj og få alle fordelene

Fordelene ved at leje en dj til firmafesten er mange. Du slipper for at bruger mange og lange timer på at planlægge en udførlig playliste, som kan fungere både først, midt og sidst på dagen. Ligeledes slipper du for at skulle tage hensyn til alle dine mange kollegaers forskelligartede musiksmag.

I stedet kan du overlade til dj’en at planlægge forskellige playlister, der kan bruges eftermiddagen og aftenen igennem. Han skal nemlig både strikke en playliste sammen, som kan fungere som baggrundsmusik til maden eller til de aktiviteter, I skal igennem i løbet af eftermiddagen. Men han skal også lave en playliste, der kan få de fleste i festhumør, og som kan få så mange som muligt ud på dansegulvet. Det er en ofte en temmelig tung opgave at tage stilling og hensyn til en hel arbejdsplads’ mange forskellige musikvalg, og her kan du virkelig vinde både tid og gode point ved at booke en dj.

Lej en dj til firmafesten, hvis du gerne vil slippe for at bruge alt for meget tid på musikken – og også så du kan undgå at skulle stå for musikken i løbet af aftenen. Her kan du i stedet slappe af og nyde samværet med dine kollegaer.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du booker dj, skal du være opmærksom på, at der er stor forskel fra dj til dj. Nogle dj’s specialiserer sig i visse typer fester, andre specialiserer sig i visse typer musik, og endelig er der nogen, der takker ja til en hvilken som helst opgave.

lej en dj, som er specialiseret i netop firmafester og større forsamlinger, så du er sikker på, at det er en person, der kan spille en masse forskelligartet musik i løbet af dagen og aftenen, og så I kan føle jer trygge ved, at det er et menneske, der kan ramme relativt bredt.

Lej en dj, hvor du kan se, at vedkommende har gode anmeldelser i baggagen, så du ved, at andre har været tilfredse med det arbejde, der er blevet udført af ham eller hende tidligere.

Hvad koster en dj?

Det kan variere meget fra dj til dj, hvor høj eller lav en pris han eller hun tager for sit arbejde. Sørg for at have afklaret et budget med ledelsen, før du går i gang med at planlægge, og husk at prioritere mad og drikkevarer først. Herefter kan du afsætte et beløb til en dj og til aktiviteter, så du ved inden for hvilken ramme, du kan spille.

Bed altid om et tilbud fra 2-3 forskellige dj’s, så du kan sammenligne prisen på forhånd og få den bedste dj til den bedste pris.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her