Så meget koster en hårtransplantation

0
1902
Mand er på arbejde og er glad

Er du træt af hårtab og måden, det påvirker din selvtillid på? Kvinder som mænd kan med alderen opleve hårtab. Hårtab kan også komme af andre årsager, men især mænd oplever ofte, at håret begynder at falde af, eller at tindingerne bliver mere og mere markerede. Det kan være frustrerende. Specielt hvis du er en yngre mand, som stadig er meget bevidst om dit udseende for ikke at tale om dit hår. Du har sikkert allerede stiftet bekendtskab med nogle af de produkter mod hårtab, der findes på markedet. Meget få af de produkter, du møder på din vej, har en effektiv virkning. Andre er spild af penge. Hvis du vil være sikker på, at du får en behandling, der er effektiv og i sidste ende giver dig mere hår på hovedet, så er hårtransplantation en oplagt mulighed. Bliv klogere på behandlingen nedenfor – og find ud af, hvad den reelt koster.

Alt du skal vide om hårtransplantation

Er du en mand, og har du på det seneste – måske endda de sidste år – oplevet, at du har mistet en større mængde hår? Måske er dine tindinger blevet mere markante. Der kan være mange måder, hvorpå håret forandrer sig med alderen. Værst af alt er hårtab. Især hvis du stadig er og ung og meget bevidst om, hvordan du ser ud, og hvad andre tænker om dig. Det er de færreste, der ikke anskuer håret som en del af, hvordan de ser ud. Håret kan sættes og plejes – og det er ofte det, vi fokuserer på, når vi gerne vil se godt ud og skal i byen. Hvis det er begrænset, hvor meget hår du har tilbage, er der flere grunde til at overveje en hårtransplantation.

En hårtransplantation kaldes også for et invasivt indgreb, der enten foretages af en læge eller en anden ekspert inden for sundhedsfaget. Enkelte steder på hovedet har du hårsække, som ikke er påvirket af Andogen Alopeci, som også bliver kaldt for arveligt hårtab. De steder kalder man for ”Safe Zones”. Det, der sker under behandlingen, er, at lægen flytter de hår, som sidder i ”Safe Zones”-områderne, og rykker dem frem til de steder, hvor du har tabt håret. Det vil sige, at de nødvendige hårsække altså placeres steder, hvor du er særlig tynd i hovedbunden.

Hvad koster en hårtransplantation?

Hårtransplantation er en lidt mere omfattende behandling end de produkter, der findes mod hårtab. Derfor er det også den behandlingsform, der lige nu er den mest sikre og effektive på markedet. Du er garanteret en høj kvalitet allerede i det sekund, du siger ja til behandlingen. Det afspejler derfor også prisen, som kan variere, alt efter hvor du vælger at få behandlingen. Vælger du for eksempel en klinik i Tyrkiet, vil omkostningerne være lavere end i Danmark. Her får du en såkaldt pakkeløsning, som koster dig 19.995 kroner. Det eneste, du ikke får med i pakken, er selvfølgelig flybilletten. Ellers er alt andet, som det skal være – og du får et naturligt og permanent resultat.

Tidligere artikelKøb dine kondomer online – det er nemlig billigere
Næste artikelSpar penge ved at finde gode tilbud på Black Friday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her