Spar penge ved at finde gode tilbud på Black Friday

0
2323
Gågade med mange butikker om aftenen

Vi ved alle sammen, at den kommer på et eller andet tidspunkt. Som den nærmer sig, bliver vi mere og mere spændte. Det er selvfølgelig Black Friday og alt der hører med: lange køer, stressede mennesker og vanvittige tilbud.

I år bliver det anderledes. Vi skal huske at overholde afstanden til hinanden. Vi skal helst ikke være for mange samlet, og så skal vi huske maske forskellige steder.

Skal det så ødelægge årets største shoppedag? Nej. Den får muligvis bare nogle andre betingelser. Selv årets største shoppedag må overholde sundhedsstyrelsens regler.

Tøjbutikkerne går i krig

Er du en af de mange, der leder efter tøj på tilbud på Black Friday, så skal du ikke hænge med hovedet, bare fordi vi formentligt ikke kan komme i butikkerne, som vi regner med.

For har du hørt om det der onlinehandel? Det har dine yndlingstøjbutikker i hvert fald. Find dem online og handl der i stedet.

Tøjbutikkerne slipper ikke for at give dig tøj på tilbud på Black Friday. De skal bare finde ud af, hvordan det skal foregå online i stedet.

Men faktisk har Black Friday i Danmark aldrig kun foregået i butikkerne. Både forberedelse og indkøbene har foregået på nettet.

Så når du skal ud at købe det tøj, du mangler og ikke har haft råd til den sidste periode, kan du købe det hele på Black Friday. Det er masser af tøj på tilbud på Black Friday.

Handl ind til alle julegaverne

Lige så snart vi runder årets største shoppedag, så ligger julen lige på den anden side og venter. Og dine venner, familie og dig selv venter på julegaver fra hinanden.

Vi venter på julegaven under træet, firmagaven, pakkespilgaven, kalendergaven, adventsgaven. Der er ufattelig mange gaver i december måned, som du allerede kan købe i november.

Så kan det være, du ikke lige har en ønskeliste, hvilket gør det noget sværere, men den absolut ikke nødvendig.

Det er noget sværere at betale dobbelt pris måneden efter, fordi du ikke lige turde købe den bluse eller det spil. Hvad nu, hvis de ikke vil have den? Så finder du nok på noget andet.

Skulle det gå helt galt, kan du altid sælge det på en hjemmeside. Du skal nok komme af med en gave, det er ikke der, problemet er.

Slip for den lange kø i indkøbscentrene

I år bliver årets største shoppedag anderledes, ligesom alt andet i år har været anderledes. Vores hverdag blev på en gang ændret for, hvad der ligner altid.

Vi får aldrig foråret, sommeren eller efteråret, som vi troede, vi skulle have. Men det er ikke kun vores hverdag, vi må forstå, der er ændret, det er også dage som Black Friday.

Den vil blive anderledes, og måske til det bedre.

Du slipper for at skulle stille dig i en laaaang kø i et indkøbscenter. Du slipper for at skulle løbe hen til dine varer. Du slipper for at høre på råb og skænderier. Du slipper for alle de mindre fede ting ved Black Friday.

Så måske bliver det ikke helt slemt at køb tøj på tilbud på Black Friday alligevel.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her