Spar op og opgrader bilen

0
2885
Alufælge

Hvis du er bilentusiast, går du helt sikkert op i bilens udstyr. Hvis du ovenikøbet har købt ”et gammelt lig” som du kan hygge dig med i fritiden, ved du også der findes rigeligt med udstyr. For dig, er det ikke kun en bil. For dig, er det en livsstil at bilen er gejlet så meget som muligt. Bilsport og ældre biler er lige i din ånd. Dog er det en dyr hobby, hvis ikke man lever af at køre motorsport. Hvis du trænger til en udvendig styling af din bil, får du her lidt stylingstips.

Sænk bilen

Men lad være med at sænke den for meget. Hvis du får den sænket for meget, kan du ødelægge din undervogn og fælge. Det er ikke nødvendigt at gøre det. Du kan sænke din bil med forskellige fjedre, men hvis du kører en del på grusveje, bør du ikke få nogle hårde fjedre. Din bil kan blive stiv som et bræt hvor der, hverken er affjedring eller anden komfortkørsel i forbindelse med disse veje. Sørg for ordentlige støddæmpere selvom bilen skal sænkes.

Nymalet bil giver opmærksomhed

Hvis din gamle ”skralder kasse” får en omgang maling hos en autolakør, kommer den til at se sprit ny ud. Den vil tage sig godt ud i landskabet. Du kan selv vælge din farve. Nogle bilentusiaster vælger ovenikøbet kamæleon farvet biler. Det betyder kort sagt – din bil skifter farve.

Fælgene

Der findes vel ikke andre fælge der kan gå an på denne type biler, end alufælge. Selvom man ikke er bilentusiast, kan man godt se at en sænket bil med kamæleon farve og alufælge er en sikker vinder. Det ser da super godt ud når sådan en kommer kørende forbi. Dog skal du, hvis din bil er sænket, passe godt på disse fælge. De er lidt sarte, og hvis ikke de bliver behandlet rigtigt, tager de hurtigt skade. Det kan gøre enhver bilejer trist, da alufælge kan være en dyr omkostning.

Spar op til alufælge og resten af dit gejl

Hvis bilen er ens hobby, så ved man også den er dyr. Der er ikke noget grej, der er billigt at skaffe. Man bør nok heller ikke ansætte en mekaniker til denne type bilopgaver, med mindre man enten er millionær eller vil ruineres.

En god ide, hvis man er til denne interesse, bør man spare penge op inden man går i gang. Sådanne bilprojekter tager lang tid, og koster mange penge. Hvis man er dygtig til denne type opgaver, har man også en gejlet bil i mange år fremover. Hvis ikke du ved hvordan du skal spare penge sammen, så kan du følge disse råd:

  • Læg penge på en separat konto hver måned
  • Lad være med at købe det ene og andet, tag et projekt adgangen. Hvis du er i gang udvendigt, bør du lave det udvendige færdig før du tager det indvendige.
  • Sælg de gamle stumper, og spar op på denne måde, til de alufælge du drømmer om.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her