Få en kaffeordning på kontoret

0
2978
kaffeordning

Bragt i samarbejde med Espressobean.dk

Kaffe er uden tvivl et af de mest populære og udbredte produkter i Danmark. Et utal af kaffekopper bliver indtaget hver eneste dag rundt omkring i landet på kontorer, børneinstitutioner, plejehjem, private hjem og mange flere steder. For mange mennesker er idéen om, at gå bare enkelt dag uden som minimum en enkelt kop kaffe slet ikke en mulighed, og ofte fungerer kaffepausen som en samlende og social begivenhed, hvor alle har mulighed for at deltage.

På en stresset arbejdsplads, hvor papirer skal gennemgås og deadlines skal overholdes, er det da også alfa og omega, at man er i stand til at levere kaffe til de flittige medarbejdere. Derfor vælger mange virksomheder da også at bestille en kaffeordning, hvor et firma med speciale indenfor bryggeri af kaffe, står for leveringen af denne. Dette er en utrolig eftertragtet frynsegoder blandt medarbejderne, da langt de fleste sætter pris på en god kop kaffe, og for manges tilfælde er det en absolut nødvendighed, hvis arbejdsdagen skal gå sin gang på optimal vis. Derfor kan du her læse lidt nærmere om, hvordan du får sådan en kaffeordning til din arbejdsplads, og hvad der i det hele taget skal tages højde for, når man skal sikre sig at alle medarbejdende får den kaffe de har brug for.

Derfor skal man have kaffe på arbejdspladsen

Kaffe indeholder koffein, hvilket er en stimulans, der giver en opkvikkende effekt. Derfor er stoffet ideelt til, at få folk til at forblive vågne og bevare koncentrationen. Derfor er kaffe en absolut nødvendighed på arbejdspladser, hvor medarbejderne går tidligt på arbejde, og nogen måske sidder med papirer i skødet til langt ud på aftenen.

Derudover kan kaffe være utrolig vigtig, for at tingene fungerer socialt på en arbejdsplads. Kaffepausen er et oplagt tidspunkt at mænge sig med sine kollegaer, og lære dem bedre at kende, og en sådan pause bidrager derfor til at humøret og stemningen på arbejdspladsen bliver holdt oppe. Undersøgelser viser også, at der ofte er en sammenhæng mellem kaffedrikkere, og så den glæde og entusiasme de viser på jobbet.

Find en kaffeordning

Man behøver dog ikke at være ekspert på kaffe, og hvordan det laves præcis, for at kunne levere tilfredsstillende kaffe til sin arbejdsplads, som alle vil være tilfredse med. Der findes nemlig flere firmaer i dag, der specialiserer sig i at skræddersy kaffeordninger til virksomheder på baggrund af hvilke behov de har og hvor budgettet ligger.

Med en sådan ordning ved man, at det er eksperter med fornuft og sans for de finere detaljer inden for kaffebryggeri, der opstiller en plan for, hvordan dine medarbejdere kan få den kaffe de har brug for. De vil dermed kunne stå for leveringen af kaffeposer til kontoret, samt måske køb eller leje af en kaffemaskine, til glæde for alle ansatte. En sådan løsning vil være utrolig positiv for hele virksomheden, og utvivlsomt være med til at skabe glæde og positivitet på arbejdspladsen.

Middelmådig eller kvalitet?

Før i tiden foretrak de fleste nok deres kaffe helt sort. I dag findes der dog et hav af forskellige varianter, hvor mange af dem er importeret fra Sydeuropa eller den anden side af Atlanten, og der er derfor lidt gået sport i, at drikke autentisk kaffe og virkelig sætte pris på det. Kaffe har på samme måde som fx øl fået connaisseurer, der har stor fokus på den egentlige kvalitet af kaffen, hvordan den er fremstillet, og hvad der kan tilføjes for at gøre den helt optimal.

Derfor vil de færrest medarbejdere i dag stille sig tilfreds med en halvdårlig kaffemaskine uden alle de interessante muligheder. Mon ikke de fleste gerne vil prioritere, at få en kvalitetskaffemaskine med et stort udvalg af forskellige varianter, der kan tages i brug afhængig af den enkeltes smag eller behov.

Køb en espressomaskine

Hvis man vil sikre sig, at man kan få god kaffe hver dag, og at det kan laves ret simpelt, er det en god idé at købe en espressomaskine. Som med alle større køb, er det dog en god idé, at sætte sig lidt ind i præcis hvad man som kaffedrikker har behov for, så man derved ikke ender med at købe katten i sækken, men i stedet går hjem med et tilfredsstillende køb. Det vigtigste spørgsmål du bør stille dig selv inden du køber en espressomaskine er, om du vil gerne vil lægge meget energi i det, og opnå står viden omkring kaffebønder, kaffebryggeri og hvad der giver en stor kaffe, eller om du hellere bare vil have en maskine, der spytter en hurtig og simpel men god kaffe ud til dig.

Tre forskellige typer

Der findes ret beset 3 forskellige typer inden for espressomaskiner; Fuld-automatiske, semi-automatiske og manuelle.

Den fuld-automatiske espressomaskine er den dyreste variant, men til gengæld er den utrolig simpel. Den kræver ikke de store forarbejde for dig, men derfor har du heller ikke så meget mulighed for at påvirke den kaffe du laver, så man kan sig at den ikke er til dig der gerne vil eksperimentere med din kaffe.

Den semi-automatiske giver en anelse mere frihed i forhold i brygningen af kaffe, hvilket betyder at det tager lidt længere tid. Derudover er du også nødt til, at skaffe lidt ekstra udstyr separat. Så den kan betragtes som lidt af en blanding mellem den fuld-automatiske og den manuelle.

Den manuelle er for dig, der har en oprigtig interesse i kaffe, og gerne vil side og nørde lidt med det selv. Den giver dig fuld kontrol over hvilken type kaffe du gerne vil brygge, og er derfor også ret svær at håndtere, hvorfor den bestemt ikke kan anbefales til folk, der ikke går så meget op i selve brygningen af kaffen, men gerne bare vil have en hurtig kop. Brænder du derimod for kaffen, og har et ønske om at eksperimentere lidt med forskellige sorter og metoder, er dette uden tvivl espressomaskinen for dig.

Foruden selve maskinen kan du også køber en hel masse udstyr, der kan bidrage til at forbedre din oplevelse og skabe endnu mere velsmagende kaffe. Blandt disse produkter findes bl.a. tamper, mælkeskummer, kaffekværn og espressokopper.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her